Jim Carrey mõnitas USA presidenti väga unikaalsel moel (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jim Carrey
Jim Carrey Foto: Richard Shotwell/AP/Scanpix

Koomik ja näitleja Jim Carrey avaldas oma kunstilise nägemuse USA president Donald Trumpi ametlikust portreest ja tegi Smithsoniani riiklikule portreegaleriile ettepaneku see presidendi ametliku portreena vastu võtta.

Portree pealkiri on «You Scream. I Scream. Will We Ever Stop Screaming?» ("Sina karjud. Mina karjun. Kas me kunagi üldse lõpetame karjumise?") ja kujutab poolalasti Trumpi end rahuldamas kahe lusikatäie šokolaadijäätise ees, mis oletatavasti peaksid sarnanema rindadega, vahendab Indiewire.

«Hea Smithsoniani riiklik portreegalerii, ma tean, et selleks on natuke vara, kuid ma tahaksin esitada selle pildi meie 45. presidendi Donald J. Trumpi ametliku portreena,» kirjutas Carrey pildi juurde, vahendab ERR.

Jim Carrey on maalimisega tegelenud juba aastaid ning korraldas eelmisel aastal enda maalidele ka näituse, kus tema loomingut oli võimalik ka osta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles