Päeva kompu! Tänavune Valgevene eurolaulja Alekseev tuleb Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ALEKSEEV 20.05.2016
ALEKSEEV 20.05.2016 Foto: Viktor Burkivski

Ukrainast pärit poplaulja Nikita Alkseev näeb välja nagu ikoonilise Ian Curtise reinkarnatsioon. Seksikas eurolaulja esineb juba järgmisel nädalal ka Tallinnas.

Tänavusel Eurovsioonil esindab Valgevenet 1993. aastal Ukrainas sündinud Nikita Alekseev. Noormeest kasvatas peamiselt ema, sest isa jättis oma perekonna maha juba enne poja sündi.

Alekseevi «Forever» kõlab Eurovisionil esimeses poolfinaalis ja suures ennustustabelis paikneb see hetkel 16. kohal. Fännides on lugu tekitanud vastakaid tundeid ja põhjus on ilmselt selles, et internetis on loost ringlemas ka mitu erinevat töötlust. 

Valgevene eurolaulu konkursil esitas Alekseev oma lugu eriti edevas ja ulmeliselt sädelevas kostüümis. Millega see hurmur meid veel Eurovisioonil üllatada võib, selgub juba maikuus Portugalis. 

Alekseevi loomingul ja esinemistel on üks suur eesmärk: avada kuulajate tundeid. Laulja on osalenud Ukraina talendisaates «The Voice»: 

Alekseev saabub oma tuuri raames juba järgmisel reedel Tallinna, et anda Cathouse Concert Hallis kontsert

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles