Metsatöllust lahkunud Marko Atso tutvustas uut bändi ja lauljat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Must Hunt
Must Hunt Foto: Grete Laus-Evestus

Trummar Marko Atso lahkus mullu detsembris Metsatöllust. Uuel aastal alustas rokkar aga uue bändiga Must Hunt. Uue rockbändi laulja on varasem Ziggy Wildi solist Laura Prits. 

Mustas Hundis musitseerivad veel muidu Ameerikas resideeruv kitarrist Brad Jurjens, noor muusikaline multitalent Simo Atso ning kähedate bassitoonidega panustab omalt poolt Toomas Pihel. 

«Hetkel on meil koos selline bänd, mille kohta ma võin päris julgelt öelda, et Eestis ei ole seda mitte kellegagi võrrelda. Vaimusilmas kujutasin täpselt sama asja ette, kui see mõte pähe tuli, et sellist asja peaks tegema. Ja et see ka kõlab täpselt samamoodi, on ikka jackpot,» on Atso oma uue bändiga rahul.

Must Hunt
Must Hunt Foto: Grete Laus-Evestus

«Marko probleem oligi see, et ta ei leidnud Eestis sellist tüüpi, kellel oleks piisavalt aega ja poleks palju muid kohustusi. Siiamaani on meil kõik jube hästi sujunud, ma ei näe põhjust, miks edaspidi ei peaks sujuma,” ütleb Brad Jurjens.

Tundub, et ka Ameerikast Eestis muusikat tegemas käia pole Jurjensi jaoks kontimurdev. «Aprillis lindistame plaadi, siis lähen vahepeal tagasi LA-sse ja tulen juunis tagasi, et Musta Hundiga kontserte andma hakata,» kinnitab ta.

Must Hunt
Must Hunt Foto: Grete Laus-Evestus

Musta Hundi laulude sõnad on kirjutanud Aapo Ilves. «Raskeroki kõla andis mulle tuge juba siis, kui me veel valel pool raudset eesriiet elasime ja seetõttu pole nüüd, mil keelamiskultuur jälle pead üritab tõsta, vähimatki probleeme sellele vastanduvat tekstimetalli õigetesse vormidesse valada, liiatigi, kui need vormid on nii head, nagu Musta Hundi puhul vaieldamatult juhtus,» sõnab Ilves. 

Marko Atso uuel bändil Must Hunt ilmus täna topeltsingel suvel ilmuvalt plaadilt: «Tuli«/«Ei Allu!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles