Restorani lõunat sööma läinud mees jäi luku taha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran. Pilt on illustreeriv
Restoran. Pilt on illustreeriv Foto: Wavebreakmedia ltd/PantherMedia / Wavebreakmedia ltd/Scanpix

Saksamaa lõunaosas Baierimaal Alam-Frangimaal Gemünden am Meinis restorani lõunat sööma läinud pensionär sattus kentsakasse olukorda, kuna keegi ei tulnud teda teenindama.

85-aastane mees sisenes restorani, valis endale laua ja ootas, et ettekandja või kelner tuleks, kuid mitte kedagi ei tulnud, teatab iltalehti.fi.

Mees märkas siis, et ta on restoranis ainus klient ja talle tundus see kahtlane. Ta läks ukse juurde ja leidis, et see oli vahepeal lukku pandud.

Mehel ei jäänud muud üle kui helistada politseisse ja teatada, mis olukorras ta on. Kuna korrakaitsjatel ei õnnestunud restorani omanikku tabada, tuli neil mehe päästmiseks üks söögikoha akendest lõhkuda.

Frangimaa meedia andmetel oli nimetatud restoran esmaspäeviti suletud, kuid mees pääses sisse, kuna ta saabumishtekel oli uks lahti ja see askeldas paar remondimeest.

Remondimehed ei pannud eaka mehe saabumist tähele ja kui nad lahkusid, lukustasid ukse.

Alam-Frangimaa politsei teatas erakordsest juhtumist Facebookis.

Gemünden am Main Alam-Frangimaal, kus kentsakas restoraniäpardus aset leidis
Gemünden am Main Alam-Frangimaal, kus kentsakas restoraniäpardus aset leidis Foto: wikipedia.org
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles