Ligi 40 kg kaotanud Sünne Valtri avaldab kaalulanguse saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünne Valtri enne ja nüüd
Sünne Valtri enne ja nüüd Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Ligi 40 kg oma kehakaalust kaotanud Sünne Valtri avaldab suure kaalulanguse tagamaid. «pH toitumine on see, mis on aidanud mul kõik need kilod kaotada,» räägib Sünne ajakirjale Tervis. 

Sünne sõnul on kaalulangetuseks vaja väga suurt distsipliini. «Mina näiteks kaalun ennast iga päev ja olen leppinud, et pean kogu aeg jälgima, mida söön, sest muidu hakkab kilosid juurde tulema,» räägib lauljatar. 

Sünne Valtri aasta tagasi ja nüüd
Sünne Valtri aasta tagasi ja nüüd Foto: Elu24

Aluselise toitumise eesmärk on hoida oma keha pH tasakaalus, sest usutakse, et see aitab vältida/ravida tervisemuresid. Aluseks on, et süüakse enam puu- ja juurvilju, ubasid ning läätsi. Samal ajal välditakse karastusjooke ja alkoholi, töödeldud toitu ning suhkrut.

Elu24-le pajatas naine, et saleda figuuri taga on muudki. «Olen teadlikult hoidunud kõigist jahutoodetest ja suhkrust,» rääkis lauljatar mõni aeg tagasi. «Ka trenn käib mu elustiili juurde - jõusaal ja kodus on mul trenažöör crosstrainer. Ja muidugi aitab kalorite põletusele kaasa ka tihe esinemisgraafik, sest üks esinemine on võrdne ca 7000 sammuga» lisab Sünne Valtri, kelle esinemised on planeeritud lausa mõned aastad ette. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles