Tehke järele! Eesti kuulsused, kes on soliidses eas lapsevanemaks saanud (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaie Kõrb perega
Kaie Kõrb perega Foto: SCANPIX

Värske Kroonika kirjutas,  kuidas telemees ja õppejõud Indrek Treufeldt naudib 48-aastaselt esimest korda isarõõme. Elu24 tegi üle vaate teistest eesti kuulsustest, kes on vanemas eas lapsevanemaks saanud. 

Kaie Kõrb ja Viesturs Jansons - Priimabaleriin Kaie Kõrb ja tema elukaaslane said kahe poisipõnni vanemateks, kui naine oli 46-aastane. Kaie Kõrb on hiljem öelnud, et selle unistuse täitumiseks kulus kuus aastat. 

Kaie Kõrb perega.
Kaie Kõrb perega. Foto: Scanpix

Tauno Kangro -  Skulptor ja Laitse Graniitvilla peremees Tauno Kangro sai seitsmendat korda lapsevanemaks, olles ise 51-aastane. 

Tauno Kangro
Tauno Kangro Foto: Rasmus Kooskora

Monika Tamla - Monika oli siis 41-aastane, kui lapse saamise mõtetega arsti juurde läks ning arvas, et elu talle uue kallima Peeteriga kolmandat last ei kingi. Ometigi läks teisiti ja ETV uudisteankur sai kolmanda lapse, kui naine oli 44-aastane. 

Monika Tamla
Monika Tamla Foto: Marina Puškar

Jaan Toots ja Eve Kirs - Ärimees Jaan Toots oli 59-aastane ja tema kaasa ärinaine Eve Kirsi oli 42-aastane, kui ilmavalgust nägi nende esimene ühine laps. Jaan Tootsil on varasematest abieludest neli last Kati ja Kersti Tootsiga. 

Jaan Toots kallimaga Kvartali keskuse avamisel Tartus
Jaan Toots kallimaga Kvartali keskuse avamisel Tartus Foto: Erakogu

Reet Roos -  Riigikogulane ja ettevõtja Reet Roos oli 40-aastane, kui sai kaksikute emaks. Naine on avalikult tunnistanud, et enne kaksikute sündi püüdis naine kümme aastat lapsevanemaks saada. 

Reet Roos
Reet Roos Foto: Pm

Inga ja Toomas Lunge - Toomase ja Inga perre sündis pisitütar, kui Toomas oli 48-aastane. Paaril on varasematest kooseludest kokku kolm last: Toomasel juba täiskasvanud poeg Ott Marten ja tütar Hanna-Marta, Ingal poeg Rasmus.

Toomas Lunge ja Inga Lunge
Toomas Lunge ja Inga Lunge Foto: Erlend Štaub

Leev Kuum - Majandusteadlane Leev Kuum sai isaks 73-aastaselt. Leev Kuum on teist korda abielus. Tal on esimesest abielust poeg Art ja tütar Marit, teisest abielust tütar Laura Joanna (sündinud 2004).

Leev Kuum
Leev Kuum Foto: Liis Treimann

Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves - 2. jaanuaril 2016 sõlmiti Halliste kirikus toimunud laulatusel Ilvese ja Ieva Kupce abielu. 28. novembril teatati, et perre sündis Hans Hendrik Ilves. Toomas Hendrik Ilves oli paar päeva enne oma noorima poja sündi saanud 64-aastaseks. 

2. jaanuaril abiellusid Halliste kirikus president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves
2. jaanuaril abiellusid Halliste kirikus president Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves Foto: Marko Saarm

Tõnu Kark ja Kadri Kilvet - Tõnu Kark sai neljandat korda isaks 59-aastaselt. Tema ja elukaaslase Kadri Kilveti peres kasvab kaks poega, tal on varasemast kooselust poeg Tõnis ja tütar Kristi.

Kadri Kilvet ja Tõnu Kark.
Kadri Kilvet ja Tõnu Kark. Foto: Madis Sinivee
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles