Staaridest kubisev galerii: Iluteemant 2018 galal kuulutati välja parimad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iluteemadele keskendunud ajakiri Iluguru kuulutas pidulikul auhinnagalal välja selle aasta parimad ilutooted. Iluteemant 2018 Moulin Rouge temaatikast inspireeritud galal olid Olympic Park Casinos kohal Eesti parimad ilutegijad ning ilutoodete brandide esindajad. 

Iluteemant 2018 gala raames tunnustati kvaliteedimärgiga kokku ligi 200 ilutoodet. Iluguru peatoimetaja Kristiina Virti sõnul läheb konkurents igal aastal suuremaks ning valiku tegemine on suur väljakutse. «Iluteemandi žürii koosneb oma ala spetsialistidest, mis tagab objektiivse kasutajapõhise hinnangu,» kommenteeris Virt. Auhindu anti üle kuues kategoorias, eripreemia võitnud toimetuse lemmikud olid MaxeyLash - Eyelash Enhancing Serum, Vestige Verdant - Organic Peat Mask ja Struttura MyBio Piccante Peperoncino Crema Capelli.

Õhtu külalised särasid Moulin Rouge-teemalisel peol silmipimestavates stiliseeritud tualettides ning soengutes. Õhtu teemanti ehk kõige stiilsema külalise auhinna pälvis seekord Kanal2 reporterina tuntud Eda-Liis Kann, kes kandis valget sädelevat pükskostüümi ja stiilset kaabut. 

Glamuurset õhtut juhtisid tõusev täht Ingrid Margus ja näitleja Veikko Täär. Programmi lõi särtsu imeline Kaire Vilgats koos Showstoppers tantsijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles