Pihtimus pärast armuafääri! Lembit Öpik: tühi maja tekitab kurbust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juurtega Briti poliitik Lembit Öpik 03.11.2016
Eesti juurtega Briti poliitik Lembit Öpik 03.11.2016 Foto: Viktor Burkivski

Eesti juurtega poliitik Lembit Öpik sattus möödunud novembris paksu pahandusse, kui mehe afäär Alex Bestiga avalikuks tuli. 

Briti meedia kirjutas toona, et Eesti juurtega poliitik Lembit Öpik jäi oma laste emale ja elukaaslasele Sabina Vankovale armukesega vahele, sest saatis talle kogemata pilte endast suudlemas oma armukese rindu. 

Mehe väidetavaks armukeseks oli Alex Best, kes lahutas 2004. aastal oma abielu kuulsa Iiri jalgpalluri George Bestiga.  Öpiku elukaaslane kommenteeris toona The Sunile: «Ma ei suutnud uskuda oma silmi, kui ma neid pilte nägin. Ta on alati kinnitanud, et nad on vaid sõbrad, aga mul olid omad kahtlused.»

vankova
vankova Foto: Twitter.com

Mehe elukaaslane Sabina Vankova lahkus koos lapsega Inglismaalt ja läks tagasi Bulgaariasse. Öpik tunnistas peale skandaali, et on juhtunu tõttu masenduses. 

«Majas valitseb röökiv vaikus. Ma ei kuule enam lapse nuttu ja naeru. Ma igatsen neid. Ma ei maga hästi. Mu sõbrad näevad, et mul ei lähe praegu hästi.»

Nüüd tunnistab Lembik Öpik Kroonikale, kui keeruliseks läks elu peale afääri. «Kui lähen koju, on maja tühi – teisi inimesi peale minu… mu peret seal ju ei ole. See tekitab kurbust,» pihib Lembit Öpik. 

Loe täispikka refereeritud artiklit Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles