Anu Saagim: mehed võiksid temast vabalt eeskuju võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: elu24.ee

Inglise funkbänd Jamiroquai annab Tallinnas kontserdi. 8. juunil. Saku Suurhallis toimuv esinemine on bändi ainus show kogu lähiregioonis – Jamiroquai ei esine ei Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis ega Norras.

Uurisime, kes kohalikest kuulsustest on kontserdile minemas ning mida nemad nii bändist kui selle lauljast Jason «Jay Kay» Cheethamist arvavad.

Anu Saagim: Jay Kay on lõbus, pisike, karglev vennike, kelle lood on väga chill`id.
Olen käinud Jamiroquai kontserdil aastal 1996 Rootsis, Lollypop festivali raames. Sel ajal triivis Briti funk-bänd oma kuulsuse laineharjal ja show oli mega.

Jay Kay on kindlasti ka omamoodi stiiliikoon - mees, kes ei karda katsetada erinevate look'ide, aksessuaaride ja erksate värvidega. Eesti mehed võiksid temast vabalt eeskuju võtta.

«Rock Dust Light Star» ilmumisele pühendatud kontserttuuri, mis 8. juunil ka Eestisse jõuab, kavatsen kindlasti vaatama minna nostalgilistel põhjustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles