Nõid Anete taroskoop aprillikuuks: meel on rahutu ja hirm on õhus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõid Anete
Nõid Anete Foto: Facebook

Nõid Anete kirg on astroloogia ja tarokaardid. Anete spetsialiteet on eelkõige armu- ja rahaprobleemid. Aprill tõotab nõia sõnul tulla kõigile suhteliselt rahutu kuu. 

Iga kuu alguses jagab TV3 saatest «Eesti selgeltnägijate tuleproov» populaarsust kogunud nõid Anete oma nägemust algavast kuust. 

Nõid Anete luges oma tarokaartidelt esiteks välja üldisi tendentse inimeste töö- ja rahaasjades aprillikuus. Üldiselt on inimestel rahaasjadega seoses palju hirme. Nõid usub, et inimesed tajuvad ette suuremat muutust maailma majanduses, mis puudutab meid kõiki. 

Tulevane aprill on raske neile, kes ei tea, mida nad erialaselt tegema peaks, aga ka neile, kes keskenduvad vaid ühele kitsale erialale. Nõid Anete soovitab inimestel mõista, et tulebki teha mitut asja korraga. Kombineerida erinevaid teadmisi ja saavutusi. 

Armastuses otsivad inimesed aprillis pigem muutusi. Alati on neid kes soovivad püsivust, kuid nõid arvab, et need väärtused on tänapäeval kadumas. Inimeste jaoks on olulisem, et nende kaaslane on huvitav. Nad on tuleval kuul rahutu meelega ja tahavad katsetada. 

Vaata Nõid Anete taroskoopi järgi SIIT: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles