Rein Kilk silitab toitu ja vallatleb köögilaual

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk
Rein Kilk Foto: Peeter Langovits

Suurärimees Rein Kilk on aktiivne nii kinnisvaraäris kui ka laevanduses. Üllatavalt peab mahlaka kõnepruugiga Kilk oma äridest kõige põnevamaks aga toiduainetetööstust.

Võib-olla on Kilgi tunded toiduainetetööstuse vastu tingitud Palamusel kasvavatest lammastest, keda ta oma sõnul armastab koos oma lastega kõrva tagant sügamas ja silitamas käia, kirjutab ajakiri Naised.

Ka nautivat nende pere lambaliha, mis kaubamärgi Palamuse Talled all poelettidelegi jõuab. Samas jääb Kilgi lastel nägemata imearmsate tallekeste ja maitsvate vorstikeste vahele jääv faas.

Sellega tegeleb Pere kaubamärgi alla koondatud professionaalne ja palgatud töötajaskond.

Kui algselt oli Kilgi 37-protsendilisel osalusel sündivaid erinevaid tooteid ühendava kaubamärgi Pere tutvustusüritus planeeritud Viru Keskusesse, siis bravuurikas Kilk tõi selle ootamatult üle Vertigosse.

Tema sõnul pakub Pere kõrgklassitooteid, mida sobibki vaid hea maitsega kohas esitleda.

Kilk tunnistas, et kokkajat temast köögis ei ole ja köök on hoopis muude fantaasiate väljaelamise kohaks.

«Köögilaual armastan ma midagi vallatumat teha,» andis ärimees vihje, et köök kõlbab kelmikamateks tegudeks kui söömine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles