Jay Kay annab nõu: kuidas saada rohkem seksi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jamiroquai.
Jamiroquai. Foto: BDG Music

Jamiroquai laulja Jason «Jay Kay» Cheetham avaldas FHM’ile oma kolm saladust, kuidas rohkem seksi saada.

Sa ei pea paugutama 

Jak Kay: Kohtasin kedagi, kes mulle väga meeldis. Ka meie erootiline kokkupuude oli üsna meeldiv. Tegelikult oli otsene seksuaalne kontakt väga väike; kõige intiimsem moment oli see, kui end tema ihu vastu hõõrusin. Õrnalt ja meeldivalt, teate ju küll? Olime ka veidi LSD mõju all. Pole ime, et see nii intensiivne tundus.

Väldi tähelepanu otsijaid

Jak Kay: esimesena huvitab mind alati tüdruku iseloom. Teisena keha ja välimus. Kogu värk. Mind kütkestab just see vaikne nurgas istuv tüdruk, kes väga palju ei räägi, aga on armas ja salapärane. Mitte see naine, kes tantsib laua peal.


Hangi endale head rattad

Jay Kay: olen kõikides oma autodes veidi romantikat teinud. Parim nendest neljarattalistest oli Mercedes 600 Portman, sest see oli korralik 21 jalga pikk limusiin; seal on neli kuradi lahedat istet, juhi eest eraldav aken, baar ja kõik jutud. Kerisin selle juhi ja salongi vahelise musta akna üles ja tema ei näinud mitte midagi. See oli lahe!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles