USA koomikust saatejuht Stephen Colbert ei julge küsida tõsiseid küsimusi

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean Penn ja Stephen Colbert
Sean Penn ja Stephen Colbert Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Esmaspäeva õhtul oli USA telekanali hilisõhtuse jutusaate «The Late Night with Stephen Colbert» saate külaliseks tituleeritud näitleja Sean Penn. Vestluse ajal tuli teemaks Netflix ja nende domineerimine telemaastikul.

Kogu intervjuu fookuseks oli mõista, miks Sean Penn ei soovi enam näidelda või miks ta ei armasta enam näidelda, vastas näitleja Sean Penn, et kuna fiktiivse sisu voog on nii suur, siis ei ole seal enam midagi üllatavat.

Stephen Colbert, saate juht, küsis: «Seega sa süüdistad Netflixi? Sest nad teevad see aasta 700 saadet. See on väga palju sisu.»

Sean Penn aga vastas selle peale: «Ja maksavad leppetrahve veel aastaid.»

Sellele järgnes mõnesekundiline vaikus saalis.

«Netflix maksab?» küsis Colbert üle.

«Ma eeldan, jah,» vastas Penn.

Jälle vaikus.

«Ma ei tea, mida sa selle all silmas pead. Mina viisin meid Netflixi teele. Vabandust, et ma seda tegin. Mis leppetrahvidest sa räägid?»

«Võib-olla me peaksime edasi liikuma,» sõnas Penn.

Rahvas oli ootusärevuses ja hakkas näitleja vastuse peale muigama. Colbert muigas ja vaatas kaamerasse: «Ma pole kindel, aga ma olen rõõmus seda tehes.»

Selle peale hakkas publik saalis naerma ja plaksutama ning kuigi tundus, et Colbert oleks tahtnud seda teemat veel arutada, siis ta lõpetas selle teema, ning liikus edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles