Kas uus muusa? Vaiko Eplik käis teatriauhindade galal kauni näitlejannaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik
Vaiko Eplik Foto: Liis Treimann

Peale oma abielu lahutust on Vaiko Eplik pikemat aega keskendunud oma heliloomingule. Laulja ei ole avalikkuses koos ühegi uue naisega figureerinud. Aga terased teatriauhinnad 2018 gala külastajad märkasid eile Vaiko Eplikut koos imekauni brüneti saatjaga.

Vaiko Eplik (36) šokeeris avalikkust nelja aasta eest, kui lahutas oma kauakestnud abielu laulja Kristel Eplikuga. Paaril on ka kaks last. Peale lahutust on Vaiko pigem muusikale keskendunud: loonud heli animafilmile «Suur maalritöö» ja andnud välja mitmeid albumeid.     

Näib, et nüüd puhuvad ka laulja eraelus uued tuuled, sest eilsel teatriauhinde galal tundus Vaiko Eplik kohalolnute sõnul taas armunud. Vaiko uus kallim on väidetavalt 28aastane Vanemuise teatri näitleja Marian Heinat. Noored veetsid piduliku õhtu koos ega saanud teineteiselt silmi ära.

Marian Heinat võitis eile teatriauhindadel ka parima naispeaosa auhinna. Näitleja andis eile peale auhinna võitu Postimehele intervjuu, kus mainis, plaanib oma edasist elu ikka teatriprojektidega siduda. 

Marian Heinat
Marian Heinat Foto: Pilt videost
Marian Heinat Bessina ja Ivo Uukkivi Janina Tiit Palu lavastuses "Laineid murdes"
Marian Heinat Bessina ja Ivo Uukkivi Janina Tiit Palu lavastuses "Laineid murdes" Foto: Andres Keil
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles