Produtsent: «Kodutunne» jätkab uue saatejuhiga (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Produtsent Kristi Nilov.
Produtsent Kristi Nilov. Foto: Kristi Nilov/Facebook

Saate «Kodutunne» produtsendi Kristi Nilovi sõnul jätkab Signe Lahteina õnnetuse tõttu saatejuhina Anneli Lahe.

Nilov ütles täna, et nad olid Signega varem rääkinud, et kui kellegagi saatest peaks midagi juhtuma, siis leitakse sellele inimesele asendaja ja saatega minnakse igal juhul edasi.

Pärast seda, kui Signe sattus suurde autoõnnestusse, tuligi just nii teha.

«Me oleme siiamaani šokeeritud sellest, mis Signega juhtus. Aga üllataval kombel me istusime nädal aega tagasi kõik maas ja me arutasime teemal: mis siis, kui kellegagi meist midagi juhtub? Ja kõikide ühine sõnum oli see, et siis tuleb jätkata. Ja nii on ka Signe kindel soov olnud, et «Kodutundega» tuleb jätkata, kui temaga peaks midagi juhtuma. Anname praegu Signele aega paraneda,» sõnas Kristi Nilov «Reporterile».

Nii kutsutigi saadet tagasi juhtima selle endine saatejuht Anneli Lahe, kes tegi seda aastatel 2012–2015. Anneli oli just see, kes andis teatepulga Signele edasi. «Mu süda ei julgenud siinkohal öelda ei,» sõnas Anneli saate juurde naastes.

Anneli Lahe
Anneli Lahe Foto: Olga Makina
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles