Endine ilmatüdruk näitab ette, kuidas vormis püsida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Rattasepp
Marit Rattasepp Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Endine «Reporteri» ilmatüdruk Marit Rattasepp alustas uue blogiga, kus ta õpetab inimesi, kuidas end vormi saada.

Saabuva suve eel on igasugused heasse füüsilisse vormi saamise nipid vajalikud.

Marit tõi enda blogis välja neli punkti, mida jälgides kaalu hoida.

1. Joo vett – tihtipeale ajame näljatunde januga segamini ja selle vältimiseks soovitan juua alati enne söömist klaas vett. Vee joomine enne ja pärast söögikorda on hea viis lisakilodest vabaneda. See aitab vältida toiduga liialdamist ning tekitab ka täiskõhu tunde.

2. Uni – kui me ei maga piisavalt ja kindlatel aegadel, siis keha tunneb energiapuudust ning seetõttu suureneb ka söögiisu. Ürita hoida ärkamise ja magamamineku aeg iga päev sama.

3. Aktiivusus – liigu päevas vähemalt 30 minutit nii, et higistama hakkad. Higistamine aitab organismil jääkainetest vabaneda. Lisaks kiirendab igasugune trenn ka ainevahetust, aitab rasvadel põleda ja teeb tuju heaks! 

4. Söömine – proovi süüa väiksema taldriku pealt, sest siis tundub toidu kogus suurem ja tekib kiiremini rahulolutunne. Söömise ajal väldi tegelemist muude asjadega, naudi igat ampsu ja tunneta maitseid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles