Briti pommitarid: naised suurendavad väikese kraani abil enda rindu

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommikuprogrammi «This Morning» saatejuhid Holly Willoughby ja Phillip Schofield.
Hommikuprogrammi «This Morning» saatejuhid Holly Willoughby ja Phillip Schofield. Foto: SCANPIX

Kolm naist käisid rääkimas Briti hommikuprogrammis «This Morning», kus nad ütlesid, et nad tahaksid endale üha suuremaid ja suuremaid rindu, teadmata isegi mis oleks nende maksimumpiir.

Mary, Dolly ja Lilly rääkisid saatejuht Phillip Schofieldile, et nad on läbi teinud mitmeid rinnasuurendamise operatsioone, aga isegi 34M suuruse juures ei ole nad nendega rahul, kajastas Metro.

Pildil Dolly, Lilly ja Mary.

Dolly rääkis, et enne kui ta operatsiooni tegema hakkas oli tal C-korv.

Ta sõnas saates: «Mulle meeldivad suured rinnad. Mul on nende osas kinnisidee. Ma arvan, et mul on suurem kinnisidee kui meestel. Isegi siis kui need ei ole päris, ma armastan neid.»

Selle asemel, et lihtsalt rindu suuremaks teha, ütles Dolly, et ta lasi arstidel talle nii-öelda laiendaja sisse panna, mis võimaldab tal kord kuus rindu suurendada.

«Arsti juurde minnes ei pea nad sulle tuimestust tegema ega laskma end lahti lõigata. See on palju turvalisem,» seletas Dolly. 

Kui saatejuht Phillip Schofield küsis Lilly, kes töötab medõena, käest, kui suured on tema rinnad, vastas naine: «7344CC kumbki.»

Ta paljastas, et tal on kummagi rinna juures väike kraanike, mis võimaldab arstidel ilma suurema vaevata tema rindu suuremaks teha. 

Kui Phill küsis tema käest, kas tal on mingi rindade ülemine piir ka olemas, vastas naine eitavalt, lisades, et vaatamata nende praegusele suurusele on need tema jaoks ikka liiga väikesed.

«Mul ei ole kunagi mingit ülempiiri peas olnud, aga mulle meeldib neid vaadata, ja ma tahan, et need veel suuremad oleksid. Seega ma ei ole veel leidnud suurust, millega ma rahul oleksin,» ütles Lilly lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles