Marta Laan ja Valter Soosalu on salaja abiellunud?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valter Soosalu ja Marta Laan
Valter Soosalu ja Marta Laan Foto: Instagram

Tähelepanelikud EFTA gala külastajad märkasid õhtujuhi Marta Laane (32) ja tema elukaaslase Valter Soosalu (25) sõrmedes sarnaseid sõrmuseid. Kauni paari käsi kaunistab ehe, mis võib anda aimdust noorte privaatsest abieluliidu sõlmimisest.

Tähelepanelikud televaatajad ja fännid on juba varasemalt märganud mitmel esinemisel ning fotol Valteri sõrmes ehet, mida võiks pidada abielusõrmuseks. Eeldatavalt näitlejatööst tingituna, kannab Marta igapäevaselt vähe püsivaid ehteid, siiski on teravamad silmad märganud sarnase kujundusega sõrmust tihti ka tema sõrmes. Eilsel EFTA galal jäädi esmakordselt pildile üheskoos sarnast ehet kandes. Kuigi noored on oma suhte detailide osas jäänud napisõnaliseks, on teada, et elatakse juba mõnda aega koos ning tegemist on tõepoolest kauni ning harmoonilise paariga. 

Eelmisel aastal rääkisid noored avameelselt ootamatult saabunud armastusest ja ühisest stressirohkest koduvahetusest. Veel enne avalikult Valteriga suhtesse astumist on Marta Naistelehele antud intervjuus öelnud, et eraelu puudutavad küsimused peaksid jääma koduseinte vahele. Kas Marta ja Valteri koduseinad on suisa nii paksud, et isegi abieluranda sõudmine on avalikkusele seni saladuseks jäänud?

Elu24le jäi Marta Laan täna tabamatuks ning Valter Soosalu sõnas napisõnaliselt, et viibib välismaal ega pea sõrmuse kandmise teemat võimalikuks kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles