Meghan Markle’i isa ja ema said pulmakutse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle'i pulmakutse
Prints Harry ja Meghan Markle'i pulmakutse Foto: POOL/REUTERS/Scanpix

Briti prints Harry ja ta kihlatu, ameeriklanna Meghan Markle saatsid eelmisel nädalal 600 inimesele oma pulmakutse, nende seas on ka Meghani isa Thomas Markle Sr, kes oma tütre altari ette viib.

73-aastane Thomas Markle Sr ei ole tütre peatset abiellumist Briti kuninglikku perre soovinud kommenteerida, küll on teinud seda Meghani poolõde Samantha Markle ja poolvend Thomas Markle Jr, teatab news.com.au.

Thomas Markle Jr ja ta elukaaslane Darlene Blount
Thomas Markle Jr ja ta elukaaslane Darlene Blount Foto: John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix

Makle’ite peresõber sõnas, et kuigi isa oma rõõmu avalikult ei näita, on ta väga rõõmus, et sai tütre pulma kutse.

«Thomas Sr on õnnelik, et saab olla oma tütre kõrval kui tütrest saab sõna otseses mõttes printsess. Samas elab Thomas vaikset pensionärielu ega ole harjunud avalikkuses olema. Enne tütre altari ette viimist peab ta oma hirmuga võitlema, kuid tütre jaoks tähtsal päeval on ta kindlasti kohal,» teatas anonüümne sõber.

Meghan Markle'i isa Thomas Markle Sr
Meghan Markle'i isa Thomas Markle Sr Foto: MEGA/MEGA

Meghan Markle saatis pulmakutse ka oma emale Doria Raglandile. Thomas Markle Sr ja Doria Ragland lahutasid kui Meghan oli kuueaastane.

Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland
Meghan Markle ja ta ema Doria Ragland Foto: Mark Blinch/Reuters/Scanpix

Briti õukonna teatel ei saanud pulmakutset Meghan Markle’i poolvend Thomas Markle Jr ning poolõde Samantha Markle saab pulmaülekannet näha telesaates, kuhu ta on kutsutud külalisena ja kommenteerijana.

Briti kuningliku pere traditsiooni kohaselt teatas oma poja, prints Henry, hüüdnimega Harry ja ta kihlatu Meghan Markle’i pulmast prints Charles.

Prints Charles
Prints Charles Foto: Eamonn McCormack/PA Wire/PA Images/Scanpix

Kõik 600 külalist on 19. mail pärast Windsori lossi St. George’i kabelis toimuvat laulatust oodatud kuninganna Elizabeth II korraldatud vastuvõtule Windsori lossis.

Windsori loss
Windsori loss Foto: Steve Parsons/PA Wire/PA Images/Scanpix

Õhtusele pulmapeole Frogmore House’i said 600 külalise seast kutse 200, kes on prints Harry ja Meghan Markle’i sõbrad.

Frogmore House
Frogmore House Foto: wikipedia.org

Kinnitamata andmetel kutsus prints Harry oma pulma endistest kallimatest kaks, Chelsy Davy ja Cressida Bonase. Meghan Markle ei kutsunud pulma oma eksmeest, filmiprodutsent Trevor Engelsoni.

Pulmas esineb popstaar Ellie Golding, kes on prints Harry pikaajaline sõber.

Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson
Meghan Markle ja ta esimene mees, filmiprodutsent Trevor Engelson Foto: Star Magazine/MEGA/Star Magazine/MEGA/Scanpix

Briti meedia arvates sobib Meghan Markle hästi Briti kuninglikku perre, sest ta oli edukas näitlejanna, kes oskab avalikkuses esineda, olles sõbralik ja naeratav.

Windsori lossi alale on kutsutud kuningliku pulma päevaks, 19. maiks, 2600 inimest rahva seast, nad näevad kabelist väljuvat paari ja saavad neile lehvitada.

Prints Harry ja Meghan Markle sõidavad pärast paari panemist tõllas läbi Windsori, kus rahvas saab neid näha.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles