«Kodutunde» produtsent raskesse avariisse sattunud saatejuhi kohta: Signe Lahteini seisund on raske (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga Foto: Anu Hammer

Telesaate produtsent Kristi Nilov viimaks infot neljapäeva hilisõhtul raskesse liiklusõnnetusse sattunud «Kodutunde» saatejuhi Signe Lahteini kohta. 

«Kallid sõbrad, kes te tunnete muret kuidas Signel läheb - vastan teile kõigile ühiselt siia. Kirju ja sõnumeid Signe kohta on sadu.Ma vabandan, et ei suuda kõigile personaalselt vastata. Signe on endiselt raskes seisundis haiglas ja hetkel muutusi ei ole. Tema paranemine on praegu arstide ja Jumalate kätes!

Head soovid ja palved teele!,» kirjutab telesaate produtsent Kristi Nilov Facebookis. 

Telesaatejuht Signe Lahtein sattus neljapäeva hilisõhtul Adavere lähistel juhtunud liiklusõnnetusse. Päästjad pidid ta autost välja lõikama. Haiglasse viidud naine on koomas.

Õnnetus juhtus kell 21.23 Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa teel, milles sai tõsiseid vigastusi 40-aastane naine.

Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna suunas liikunud Opel, mida juhtis 40-aastane naine, oma masina üle kontrolli ning paiskus kokku vastassuunas Tartu poole liikunud veokiga Volvo, mida juhtis 21-aastane mees. Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke järel teelt välja, kirjutas Tartu Postimees.

Politsei selgitas sündmuskohal, et veokijuht oli kaine ja juhtimisõigusega, tema õnnetuses viga ei saanud. Mõlemad sõidukijuhid kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust.

Ka «Kodutunde» sotsiaalmeedia lehel öeldakse, et kogu meeskond palvetab Lahteina paranemise eest. Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme kinnitas, et osa «Kodutunde» saateid on ette salvestatud, kuid hooaja võtteperiood siiski veel kestab.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles