Telesaatejuht Urmas Vaino: on teemasid, milles tahaksin ise kaasa rääkida

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

EFTA 2018 galal parima uue saate auhinna võitnud «Suud puhtaks» saatejuht Urmas Vaino ei usu, et kunagi tuleb see aeg, mil saab suud täielikult puhtaks rääkida.

Pärast auhinna võitmist tehtud intervjuus kasutas saatejuht Urmas Vaino võimalust ja ütles, et tema saate eesmärgiks ei ole see, et inimesed jõuaksid saate lõpuks ühisele meelele. «Kui ma seda ütleksin, siis ma oleksin väga-väga naiivne. Täiesti vastupidi. Saate eesmärk on anda inimestele ainest rääkida omavahel,» sõnas Vaino.

Kuigi «Suud puhtaks» saade on veel noor, siis on saate tegijad juba paljud teemad ette planeerinud ja ootavad vaid aega, mil oleks sobilik nendest teemadest rääkida.

Aga mõned juba eetris olnud saated on kajastanud neid teemasid, milles ka Vaino ise sooviks kaasa rääkida. «Ma olen mõelnud selle üle aeg-ajalt vaadates seda nimekirja, et kas ma selles saates tahaksin istuda teises või kolmandas reas või esimeses reas. Neid kindlasti on olnud.»

Vaata lähemalt videointervjuust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles