Prooviabielu-Helen: nüüd ma saan nüüd aru, mida inimesed raseduse lõpu kohta räägivad

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp.
Helen Kõpp. Foto: Instagram

Saatest «Prooviabielu» tuntud tõsielustaar Helen Kõpp sõnas intervjuus Elu24-ga, et ta nüüd saab aru inimestest, kes ütlevad, et raseduse lõpp on raske.

«Ma nüüd saan aru, et lõpp on raske,» ütles Helen. «Väsimus on, liikuda on veidi raskem ja vahel on valud ka.»

Lapse sugu ei olnud küll Heleni jaoks oluline, kuid ta on õnnelik, et tal sünnib tütar. «Minu jaoks ei ole oluline. Peaasi, et lapsega oleks kõik hästi. Minul on … ikka on vahel eelistused olnud, aga kindlat eelistust ei ole olnud,» sõnas ta.

Tütre saamise puhul on hea see, et Helen saab tüdrukule selga panna samas stiilis riided nagu ta ise kannab. «Ma ei hangi lapsele sooneutraalseid riideid. Pigem riided, mida endal on hea vaadata. Ise kannan riideid, mida isiklikult on hea kanda. Laps on siis sama stiiliga. Mulle meeldivad sädelused ja tütrele on neid hea selga panna,» lausus Helen.

Helen sõnas, et lapse sünni tähtpäevaks on määratud 31. mai, aga lisas, et kas laps ka sel päeval sünnib, eks seda ole näha.

Heleni lapse isaks on samas saates kaasa löönud Kalvi-Kalle Kruusamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles