Murest murtud eestimaalased: Signe, taastu nüüd ometi (6)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga
Jätame hüvasti armastatud Signe Lahteiniga Foto: Anu Hammer

Ränka liiklusõnnetusse sattunud «Kodutunde» saatejuhile ja ajakirjanikule Signe Lahteinale elavad kaasa sajad eestimaalased, soovides naisele kiiret paranemist.

Teiste seas on ka mitu tuntud nägu, kes naisterahvale sel kriitilisel hetkel hea sõnaga toeks on. 

«Tugevat tervist ja head paranemist, armas Signe,» kirjutab saate produtsendi postituse alla ärinaine Kersti Toots. 

«Palvetame Signe nimel! Häid inimesi saadavad alati head kaitseinglid,» saadab oma head mõtted teele ansambel Respekt liige Kerdo Mölder.

Ka Respekti teine liige Rita Liiver soovib kriitilises seisundis naisele vaid jõudu ja jaksu: «Kui nii paljud head inimesed on mõtetes Signega, siis see jõud jõuab ka temani!»

Eesti ettevõtja ja poliitik Maria Kaljuste võttis abiks palvetamise. «Kõik head mõtted ja palve... nii palvetamisvõõralt inimeselt kui mina, parim mis ma oskasin,» kirjutab naine.

«Oh Signe... Taastu nüüd ometi!» kirjutab Eesti Ekspressi ajakirjanik Kirsti Vainküla postituse alla. 

Ärimees Ain Milleri postitusest õhkub enesekindlust. «Me kõik teame, et ta tuleb välja!» kirjutab mees. 

Väga paljud inimesed on võtnud aja maha, et panna kirja kõik head ja südamlikud  soovid telesaatejuhile:

«Sa seisad alati teiste heaolu eest. Nüüd loodame meie kõik, et sa saad terveks. Sul on palju toetajaid ja inimesi, kes sinust hoolivad ja armastavad,» paneb televaataja Lilian Olonen teele oma südamlikud soovid.

«Inimene, kes on olnud ingliks paljudele, vajab nüüd ise inglite abi! Ma soovin head õnne ja vastupidamist ja loodan väga, et nii head tohtrid kui ka Signe inglid valvavad ja annavad oma parima, et elu ja tervis taastuks,» kirjutab teinegi südamlik televaataja Anne Adams. 

«Sind ootavad nii paljud inimesed ja hinged siin, Sul ei ole veel aeg minna vikerkaare teele, puhka veidi ja tule tagasi! Parane ruttu,» kirjutab Kadri Olen.

«Armas Signe Lahtein, loodan, et tunned meie armastust ja parimaid soove! Minagi palvetan Sinu paranemise eest ja ootan tagasi oma koju – mis sellest, et ainult läbi teleekraani, aga olen juba ammu Sind armastama hakanud – oled imeline, parim saatejuht ja ilmselgelt suure südamega armastusest pakatav inimene. Leia nüüd endas see rõõm ja positiivsus, mida oma töös inimestesse süstid ja saa terveks! Puhka veidi ja tule jälle meie kodudesse...» kirjutab Marju Leets-Kõiv, pannes teele rohkelt armastust ja häid emotsioone. 

Lisaks saate produtsendi postitusele, teatati ka «Kodutunde» ametlikul kodulehel täna hommikul, et Signe viibib haiglas raskes seisundis. «Kallid sõbrad! Eile õhtul juhtus traagiline liiklusõnnetus Tartu-Tallinna maanteel. Ühes neist autodest oli meie armastatud saatejuht Signe. Hetkel viibib Signe Tartu Ülikooli kliinikumis. Me kõik palvetame tema eest!» seisab «Kodutunde» postituses.

Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna suunas liikunud Opel, mida juhtis Lahtein, oma masina üle kontrolli ning paiskus kokku vastassuunas Tartu poole liikunud veokiga Volvo, mida juhtis 21-aastane mees. Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke järel teelt välja.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles