«Kodutunde» saatejuht sattus raskesse avariisse ja viibib haiglas

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul Adavere lähistel juhtunud liiklusõnnetuses sai raskelt viga «Kodutunde» saatejuht Signe Lahtein, kelle päästjad pidid autost välja lõikama. Haiglasse viidud naine on koomas.

«Kodutunde» produtsent Kristi Nilov kinnitas laupäeval, et saade on esmaspäeval eetris.

Õnnetus juhtus kell 21.23 Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa teel, milles sai tõsiseid vigastusi 40-aastane naine.

Esialgsetel andmetel kaotas Tallinna suunas liikunud Opel, mida juhtis 40-aastane naine, oma masina üle kontrolli ning paiskus kokku vastassuunas Tartu poole liikunud veokiga Volvo, mida juhtis 21-aastane mees. Mõlemad masinad paiskusid kokkupõrke järel teelt välja, kirjutas Tartu Postimees.

Politsei selgitas sündmuskohal, et veokijuht oli kaine ja juhtimisõigusega, tema õnnetuses viga ei saanud. Mõlemad sõidukijuhid kasutasid nõuetekohaselt turvavarustust.

Viga saanud naine oli «Kodutunde» saatejuht. Telesaate produtsent Kristi Nilov postitas oma Facebooki seinale: «Kallis Signe, ma tean, et Sa tuled sellest välja! Ma lihtsalt tean!».

Ka «Kodutunde» sotsiaalmeedia lehel öeldakse, et kogu meeskond palvetab Lahteina paranemise eest. Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme kinnitas, et osa «Kodutunde» saateid on ette salvestatud, kuid hooaja võtteperiood siiski veel kestab.

Eelnevalt Naistelehe peatoimetajana tegutsenud Signe Lahtein liitus «Kodutunde» saatega 2015. aastal, mil eelmine saatejuht Anneli Lahe sellega lõpparve tegi. Esimene saatejuht oli Kirsti Timmer. Nii Kristi kui Anneli mõlemad loobusid tööst, sest see hakkas pikapeale pereelu mõjutama.

Copy
Tagasi üles