Koomik Peeter Oja: mulle see lumehelbekeste generatsioon meeldib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja
Peeter Oja Foto: TV3

Koomik ja näitleja Peeter Oja tunnistas Seitsmestes eestlastest rääkides, et tema arust on uus generatsioon ehk nn lumehelbekesed lahedad.

Koomik Peeter Oja lahkab oma uues stand-up etenduses «Eestlased - erilised inimesed» eestlase olemust. Näitlejat rõõmustab muuseas Eesti uus põlvkond, kes on tema meelest väga normaalse ellusuhtumisega.

Lumehelbekesed on koomiku meelest terve mõtlemisega noored, kes teevad asju millele on point ehk mõtet ja mis viivad kuhugi. Nad ei taha kannatada ja see on näitleja sõnul igati tervitatav eluhoiak.

Koomik ootaks kõigilt eestlastelt rohkem positiivsust ning arutleb, miks me ikka nii rõhutatult õnnetud oleme ja vaevusi pjedestaalile tõstma kipume. «Vaev on orden iga eestlase rinnal,» lausus Oja

Eestlased on Oja meelest vastuoluline rahvas - vahel jonnakas, vahel kade ja teinekord väga lahke. Samas igati tänuväärne ja voolitav materjal stand-up etenduseks.

Vaata intervjuud järgi siit: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles