Epp Petrone: minu poel on aeg edasi minna

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Petrone
Epp Petrone Foto: Kuvatõmmis videost

Eesti ajakirjanik, poodnik ja kirjanik Epp Petrone on otsustanud müüki panna temale Tartus kuuluva kristallpoe «Indiast», mis asub Rüütli tänaval.

«Sain aru, et mina olen oma panuse andnud. Ma olen teinud tööpäevi, mis kestnud 18 tundi, ma olen puhtfüüsiliselt poodi ehitanud ja värvinud ja sorteerinud. Olen lugusid jutustanud, kiviklubi vedanud, kodulehte ehitanud. Ja mul on aeg minna edasi, olen tänulik selle eluperioodi pärast, olen palju targem ja elukogenum. See oli õnnestumine, aga see oli samas üks alguse ja lõpuga lugu. Kunagi kuulete sellest veel,» kirjutas Epp Petrone enda blogis

«Ja ka «Indiast» poel on aeg edasi minna. Kujutan ette, et tulemas on inimene, kellel on värsket energiat selle poe edasi arendamiseks. Mul on päris mitu ideed, mis ei ole «Indiast» poega seoses veel ellu viidud ja ma annan need ideed edasi, uue inimese kätesse. Kuna poe ümber ja sees on imeline tiim, siis küll need ideed arenevad. Niisama lihte see ongi. Lasen  asjad vabaks, et nad saaksid edasi areneda,» lisas ta.

Aga Petrone on valmis äriga siiski ka seotuks jääma.

«Mina olen valmis kivipoe blogis edasi jutustama ja olen valmis oma rännakutelt ka edaspidi kive tooma, isegi kiviklubi olen valmis vahel uuesti tegema… Kui seda on vaja. Mul ei ole kindlat tunnetust, kas on vaja. See sõltub juba selle uue inimese, uue omaniku valikutest,» ütles ta.

Kuldses börsis üleval olev kuulutus annab teada, et ettevõttet soovitakse kogu täiega maha müüa.

Ettevõtte raamatupidamine on korras, maksuvõlg puudub, majandusaasta aruanded esitatud õigeaegselt ja ka muud võlad puuduvad. 

2017. aasta kasum oli 35 000€. 

Kuulutus kinnitab, et poel on hea asukoht, omanäoline sisekujundus, soodne üür, tublid töötajad, nutikad konsultandid ja pooleteise aastaga sisse töötatud kaubamärk.

9000 euro eest saab kaasa kaupluse sisustuse, hankijate ja klientide andmebaasi, pikaajalise soodsa üürilepingu, mitmeid frantsiisi-eellepinguid mujale Eesti linnadesse laienemiseks ja korralikult üles ehitatud e-poodi.

Lisaks on saadaval ka Facebooki fännileht https://www.facebook.com/indiast.ee, Instagram ja YouTube.

«Ja mul on aeg minna edasi, olen tänulik selle eluperioodi pärast, olen palju targem ja elukogenum,» sõnas Petrone enda blogis, vahendab Publik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles