Mis juhtus? Evelin Võigemasti ei ole enam žüriis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikesed hiiglased
Väikesed hiiglased Foto: Erlend Štaub

Kanal 2 säravas kogupere-shows «Väikesed hiiglased» astuvad täna kell 20 lavale lapsed, kelle suur anne on vastuolus nende vanuse ja kasvuga. Üllatuskohtunik on Inga Lunge.

Selgunud on kõik «Väikeste hiiglaste» viis võistkonda, kes hakkavad üksteist ja iseennast proovile panema. 

Üllatus saatejuht on Inga Lunge
Üllatus saatejuht on Inga Lunge Foto: Erlend Štaub

Aga kus on Evelin Võigemast? Kanal2 produktsioonijuht Mari-Liis Veskus vastas: «Evelinil oli teatris väga tihe prooviperiood ja ta ei saanud kahjuks seekord saate salvestusel osaleda. Õnneks oli Inga Lunge meelsasti nõus selle vastutusrikka kohtunikurolli sel korral enda peale võtma.»

Täna lähevad võistlustulle Daniel Levi Viinalassi juhitud «Danieli Tegijad», Hanna Martinsoni «Hanna Haruldased» ja Mart Müürisepa «Mardi Marakratid».

Hanna Martinsoni Haruldased
Hanna Martinsoni Haruldased Foto: Erlend Štaub

Vanemad osalejad näitavad oma andekust laulu ja tantsuga. Millega aga haaravad kohtunikud ja publiku oma lumussesse väikesed minitalendid?

Kohtunikepingis jagavad punkte Jüri Nael, Tanel Padar ja üllatuskülaline, seekord Evelin Võigemasti asendav Inga Lunge. Saadet juhib Tambet Tuisk, kes toetab väikeseid talente hea sõnaga ja vajadusel kutsub ka ülemeelikuid kohtunikke korrale.

Väikesed hiiglased
Väikesed hiiglased Foto: Erlend Štaub

«Väikesed hiiglased» Kanal 2s täna kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles