Eesti disaini kõrge lend! Leonardo Dicaprio tellis moemajalt Guild ülikonna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: Brendan McDermid/Reuters/Scanpix

Eerik Niiles-Krossi abikaasa Mary Jordani eeskujul soovis ka megastaar Leonardo Dicaprio kanda eesti disaini. See on teadupärast esimene kord kui Hollywoodi A-kategooria staar, midagi eesti disaineritelt tellib, vahendab TV3

Filmikunstnik, värske liikumise Võrdsed algataja, Kõue mõisa taaselustaja, pealinna restorani Frank looja ning Eerik Niiles-Krossi abikaasa Mary Jordan rääkis Seitsmestele, et tema Vabariigi aastapäeva vastuvõtu makrameestiilis ballikleit sai rohkelt positiivset vastukaja lisaks kohalikule meediale ka välismeediast.

Jordani sõnul on fotod tema omanäolisest iidses sõlmimistehnikas valminud aastapäevakleidist, mis valmistatud moemaja Guild disainerite poolt, jõudnud ka naise sõpradeni New Yorgis ja Los Angeleses. 

«Mu hea sõber, kes töötab megastaar Leonardi Dicaprio heaks, helistas mulle ja uuris, kas Guild oleks valmis Dicapriole ülikonda disainima?»

«Külastades Guildi moemaja veebilehte, olid nad lihtsalt öeldes vaimustuses Guildi disainerite peenest käsitööst ja traditsioonilistest võtetest, ilusast ja lihtsast ent väga mõjuvast ja tugevast stiilist», rääkis Mary.

Mary Jordan x
Mary Jordan x Foto: GUILD
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles