Kes maksab Meghan Markle’i kallid rõivad kinni?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: KGC-55/GoffPhotos.com/Scanpix

Briti moeloojate teatel on ameeriklannast näitlejanna Meghan Markle hakanud pärast prints Harryga kihlumist kandma kalleid rõivaid, kuid ei ole teada, kes need kinni maksab.

The Suni andmetel on Markle’i seljas nähtud nii 56 000 naela maksvat kleiti kui ka Marks & Spenceri 45 naelast pulloveri.

Meghan Markle
Meghan Markle Foto: James Whatling / MEGA/James Whatling / MEGA/Scanpix

Väljaanne People teatas, et Briti kuningliku pere reeglite kohaselt ei tohi pereliikmed võtta vastu tasuta rõivaid. Seega maksab keegi Markle’i rõivad omast taskust kinni ja oletatavalt ei ole see Markle ise. Kinnitamata andmetel on see prints Harry, kuid ei saa välistada, et osade rõivaste eest maksab Markle ise, sest ta on üsna jõukas.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Nii prints Harry kui ka prints William ja ta naine, Cambridge’i hertsoginna Catherine saavad elamiskuludeks raha prints Charlesi käest.

Prints Charles
Prints Charles Foto: Eamonn McCormack/PA Wire/PA Images/Scanpix
Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints William, Meghan Markle ja prints Harry
Cambridge'i hertsoginna Catherine, prints William, Meghan Markle ja prints Harry Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS/AFP/Scanpix

Kolmik teatas selle aasta alguses, et 2017. aastal kulutasid nad 3,4 miljonit naela nende teenistuses olevate inimeste palkadeks, elamiskuludeks, ärilisteks tehinguteks, rõivastele ja meelelahutusele.

Hertsoginna Catherine’i rõivaste eest vastutava moelooja Katherine Hookeri teatel ei ole hertsoginna kunagi ühtegi tasuta rõivast vastu võtnud, vaid on kõik ta seljas olevad rõivad ise kinni maksnud.

Meghan Markle ei saa prints Charlesi fondist raha enne kui on 19. mail prints Harryga abiellunud.

Meghan Markle’i vara suurus on umbes 3,5 – 4 miljonit naela, osa sellest rahast sai ta rolli eest USA kohtuseriaalis «Suits». Teine osa varast pärineb kinnisvarainvesteeringutest.

Printsid William ja Harry saavad raha ka oma ema, printsess Diana fondist ja see summa ei ole just väike.

Printsess Diana
Printsess Diana Foto: John Giles/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles