Palju õnne! Ivo Linna pärjati Kuldse Plaadi eriauhinnaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna raamatuesitlus
Ivo Linna raamatuesitlus Foto: Toni Läänsalu

Täna toimus Kadrioru lossis auhinnatseremoonia Kuldne Plaat 2018, kus tunnustati Eesti edukamaid muusikailma tegijaid. Laulja Ivo Linna sai tänasel tseremoonial eriuhinna: Apollo eriauhind «Apollo aasta artist» 

Kuldsed Plaadid anti üle üheteistkümnes põhikategoorias ning lisaks jagati välja ka kaks eriauhinda. Ivo Linna sai oma loomingu eest eriauhinna. Tema IFF. «Suur loterii» on tänavune hitt. 

Ivo Linna ütles tal on kummaline tunne, et sellest on juba seitse või kaheksa aastat, millal ta sai Pärnus elutööpreemia. «Ma arvasin, et sellega ongi auhindadel lõpp,» lausus Ivo Linna oma tänukõnes. Artist tõdes rõõmsalt, et on hea saada auhind ka mõne uue asja eest. 

Albumile on spetsiaalselt Iffile loo kirjutanud Tõnis Mägi, Riho Sibul, Priit Pihlap, Margus Kappel, Rainer Michelson, Urmas Jaarman ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles