Millist pulmatorti prints Harry ja Meghan Markle eelistavad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Briti kuningakoja teatel soovivad prints Harry ja ta kihlatu Meghan Markle oma pulmaks kevadiselt värske maitsega pulmatorti.

Selle tordi valmistab Londonis asuva kondiitrifirma Violet Bakery omanik, kondiiter Claire Ptak, teatab The Sun.

Claire Ptak
Claire Ptak Foto: Victoria Jones/PA Wire/PA Images/Sanpix

Markle’il oli elustiililehekülg thetig.com ja seal on ta intervjuu ameeriklannast kondiitri Claire Ptakiga, kes varem töötas Californias Berkeleys asuvas kondiitrifirmas Chez Panisse.

Pärast Suurbritanniasse Londonisse kolimist alustas ta firmaga koduköögis, avades lõpuks Ida-Londonis Hackneys orgaanilise kondiitriäri.

Claire Ptak
Claire Ptak Foto: Victoria Jones/PA Wire/PA Images/Scanpix

Ptak kinnitas, et tema valmistab prints Harry ja Meghan Markle’i pulmaks 19. mail pulmatordi, mis on sidruni-leedri maitseliseline. Tort on kaetud võikreemi ja martsipanililledega, kuid tordil on kaunistuseks ka värskeid kevadisi lilli, mis ei ole mõeldud söömiseks. 

Pulmatort. Pilt on illustreeriv
Pulmatort. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

«Annan endast parima, et see tort oleks maitsev, kena ja pakuks silmailu. See tort tuleb klassikaline pulmatort, kuid teatud nüanssidega,» sõnas kondiiter.

Claire Ptak
Claire Ptak Foto: Victoria Jones/PA Wire/PA Images/Scanpix

Veel ei ole teada, palju külalisi prints Harry ja Meghan Markle oma pulma  kutsuvad, kuid oletatakse, et üle 2600. Lisaks pääseb pulmapäeval Windsori lossi suletud alale 1200 tavakodanikku, kelle prints ja ta kihlatu isiklikult välja valivad. Nemad näevad pruudi ja peigmehe saabumist Windsori lossi St. George’i kabeli juurde ja neid ka pärast laulatust.

«Prints Harry ja preili Markle soovivad, et ka inimesed rahva seast nende tähtsast päevast osa saaksid ja sellepärast kutsuvad nad oma pulma ka tavalisi inimesi,» teatas Briti kuningakoda.

Prints Harry ja Meghan Markle
Prints Harry ja Meghan Markle Foto: MEGA/MEGA/Scanpix

Prints Harry ei soovinud sõlmida enne abiellumist varalepingut, millega oleks kindlaks määratud, milline on tema vara, milline ta naise vara ja milline nende ühisvara.

Kinnitamata andmetel on Harryl umbes 30 miljonit naela (34 miljonit eurot) ja Meghan Markle’il kuulub neli miljonit naela (4,5 miljonit eurot).

Ühendkuningriigis on juba ka müügis suveniirid, millega tähistatakse 33-aastase prints Harry ja 36-aastase Meghan Markle’i kihlumist ja abiellumist.

Prints Harry ja Meghan Markle'i kihlumissuveniirid
Prints Harry ja Meghan Markle'i kihlumissuveniirid Foto: TOBY MELVILLE/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles