Popstaar Rihanna põrmustas ettevõtte, kes narris tema koduvägivalla juhtumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rihanna
Rihanna Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA/Scanpix

Mobiilirakendus Snapchat tuli hiljuti välja mänguga, milles narriti Rihanna ja Chris Browni aastate tagust koduvägivallajuhtumit. Nüüdseks on Snapchat vabandanud, ent Rihanna ei arva sellest suurt midagi, vahendab CNN

Kurikuulsa mängu nimi on «Kas sa pigem?» ning mängus on kujutatud mõlemaid popstaare ning mängija pidi langetama otsuse, kas lüüa Rihannat või Chris Browni. 

Mängu «inspiratsioon» tuli 2009. aastal lahvatanud skandaalist, mil ilmnes, et Chris Brown ründas füüsiliselt Rihannat, tekitades tema kehale ja näole sinikaid. Mees tunnistas end hiljem kohtus ka süüdi. 

Mäng on nüüdseks maha võetud ning Snapchat ka avalikult vabandanud, ent popstaar ei taha sellest midagi kuulda. 

«Snapchat, sa tead juba nagunii, et sa ei ole mu lemmik mobiilirakendus. Ent ma püüan aru saada, mis kogu selle jama eesmärk oli,» mõtiskleb Rihanna sotsiaalmeedias.  «Ma kutsuks teid ignorantseteks, aga ma tean, et te ei ole nii rumalad. Te võtsite aega, et luua miskit, mis teeb häbi kõigile koduvägivalla ohvritele ning seejärel tegite veel selle kulul nalja.»

Lauljanna lõpetas oma postituse sõnadega: «Te vedasite meid alt, häbi teil olgu. Võite oma vabandused minema visata.»

Mitmed fännid ning kuulsused on avaldanud popstaarile oma poolehoidu ning paljud on läinud isegi nii kaugele, et lõpetasid mobiilirakenduse kasutamise. Snapchat on juhtunu tõttu kaotanud ligi miljoni dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles