Koomik Ricky Gervais ajas lapsepõlves ussinaha kasutatud kondoomiga segamini

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ricky Gervais
Ricky Gervais Foto: SCANPIX

Briti koomik Ricky Gervais rääkis Seth Meyeri jutusaates humoorika loo sellest, kuidas ta kaheksa aastasena oli metsas mängides kasutatud kondoomi ussinahaga segamini ajanud.

Ricky Gervais rääkis: «Kui ma olin kaheksa-aastane, viisid mu õde ja tema abikaasa mind metsa mängima. Mulle meeldis alati asju otsida ja sisalikke otsida. Aga siis ma leidsin ühe ideaalse kujuga ussinaha. See oli ilus. Ma hoidsin seda üleval ja ... siis ma taipasin, et mu õde kardab seda. Ta ütles mulle: pane see maha, sellel on pisikud. Ja ma hakkasin teda siis sellega taga ajama ning tema ütles mulle edasi, et ma selle maha paneks. Kui me hakkasime ära minema, siis ta ütles mulle, et ma ei tohi seda autosse tuua. Siis ma jätsin selle metsa maha. Ja siis aastaid hiljem, ma olin umbes 14 ja mul olid mõned sõbrad külas, ning ma kiusasin enda õde. Ma keksisin tema eest ja tuletasin talle meelde, kui väga ta ussinahka oli kartnud. Ta valis siis just selle hetke, et mulle öelda, et ma olin ringi jooksnud kasutatud kondoomiga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles