«Troonide mängu» staar Iain Glen: kõik vist ei jää lõpuga rahule

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iain Glen Jorah Mormontina
Iain Glen Jorah Mormontina Foto: Wikipedia.org

Alates möödunud sügisest on tehtud ettevalmistusi menusarja «Troonide mäng» viimase hooaja võteteks, mis toimuvad lekete kartuses suure saladuskatte all.

Mõned osatäitjad on lõpu kohta vihjeid andnud, näiteks Maisie Williams, kes kehastab Arya Starki, teatab news.com.au.

Maisie Williams Arya Starkina
Maisie Williams Arya Starkina Foto: wikipedia.org

Williamsi teatel läbib ta mõõga- ja lähivõitluse treeninguid ning treenib end füüsiliselt tugevamaks. Sellest vihjest arvatakse, et tulemas on suurem lahing, mida juhatab Arya Stark.

Kinnitamata andmetel hukub lõpus mitu peategelast, sellele viitas sarja tootmise taga oleva kaabelkanali HBO esindaja.

Sarja lõpu suhtes võttis nüüd sõna Iain Glen, kes mängib alates esimesest hooajast Jorah Mormonti. Ta teatas hiljutises intervjuus, et näitlejad on käsikirjaga tutvunud ja sellega enamjaolt rahul, kuid sarja lõpp võib fänne ärritada. 

Iain Glen Jorah Mormontina
Iain Glen Jorah Mormontina Foto: wikipedia.org

«Olen üks neist näitlejatest, kes on saanud kogu viimase, kaheksanda hooaja käsikirja läbi lugeda ja minu arvates on see suurepärane. Tean, millised sündmused aset leiavad, mis juhtub ja millega kõik lõppeb. Kuigi olen osatäitja, olen ka ise selle sarja fänn. Tegemist on väga mastaapse sarjaga, kus on palju süžeeliine ja sündmusi ning selle tõttu ei saagi kunagi kõik lõpuga rahule jääda. Rahulolematute seas on kindlasti nii näitlejaid kui fänne,» lausus Glen.

«Troonide nängu» viimase, kaheksandaja hooaja tootmine on käimas, kuid millal ja kus võtted toimuvad, ei ole avalikustatud.

Sarja fännid jagasid selle aasta alguses sotsiaalmeedias agaralt fotosid ja videoid, mis olid tehtud Põhja-Iirimaal Belfastis ja neil on näha lossipõlengut.

Oletatakse, et tegemist oli Starkide suguvõsa Winterfelli lossiga, mis süüdati.

Belfati lähistel võeti väidetavalt üles ka suur lahingustseen, milles osales üle 200 inimese, kes olid selleks palgatud.

Paar sõna on sarja lõpu kohta öelnud ka Tyrion Lannisteri kehastav Peter Dinklage, kelle teatel murrab «Troonide mängu» lõpp paljude südame.

Peter Dinklage Tyrion Lannisterina
Peter Dinklage Tyrion Lannisterina Foto: wikipedia.org

Dinklange kirjutas «Troonide mängu» fännileheküljel Watchers On The Wall: «On väga kurb, et üks ajastu lõppeb, see murrab südame, kuid kõik peavad ootama, et saada teada, mis lõpus on. Nii meie pere kui sõbrad. Elame spoilerite ajastul ja meil tuleb suu kinni hoida. Oleme andnud vaikimisvande ja me peame suu kinni».

Meedia teatel peaks «Troonide mängu» kaheksas hooaeg jõudma vaatajateni 2019. aasta kevadel või sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles