Vaata, kes tüdrukutest pääses superstaarisaate finaali! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli saates «Eesti otsib superstaari» ainult tüdrukud. Otse finaali pääses ainult kolm õnnelikku neist. Piilu, mis toimus stuudios.

Saate kohtunikud Eda-Ines Etti, Koit Toome ja Mihkel Raud olid välja valinud 10 tüdrukut, kes pääsesid stuudiovooru. Vaata tüdrukute tutvustusi SIIT.

Ines oli kohe elevil, kuna stuudios oli puhas naiste võim. Vaata galeriist, mis toimus stuudios emotsionaalses otsesaates kohapeal. 

Edasi said finaali seekord: Sissi Nylia Benita, Jennifer Marisse Cohen ja Helis Järvepere-Luik.

Kui kelmikas Jennifer Marisse Cohen esitas Laura Junsoni laulu «Lahkühtimine» olid kohtunikud kriitilised. Mihkel Raud mainis, et teda hämmastab asjaolu, et eestikeelse laulu valis Ameerika taustaga Jennifer Cohen. «Minu jaoks oli see kuritegelikult must,» kritiseeris ta.

«Asi oli hiilgavast kaugel.» Ines arvas, et Jenniferil oli närv kõvasti sees ja vigu tuli, ent ta hoiab talle siiski pöialt.

"Eesti otsib superstaari" Karl Erik Taukar ja Jennifer Marisse Cohen
"Eesti otsib superstaari" Karl Erik Taukar ja Jennifer Marisse Cohen Foto: Madis Sinivee

Helis Järvepere-Luik esitas Sia loo «Chandelier». Mihkel Raud ütles, et Helise kõrged nood talle ei meeldinud. «Minu meelest läks see asi sul lappama». Aga Koit Toome oli Helise esitusest vaimustuses. 

Karl-Erik Taukar ja Helis Järvepere-Luik.
Karl-Erik Taukar ja Helis Järvepere-Luik. Foto: Madis Sinivee

Sissi Nylia Benita oli Koit Toome kindel favoriit. Tüdruk esitas Etta Jamesi laulu «Something's Gotta Hold On Me». Koit Toome kiits Sissi esitust: «Sa väga targalt valid oma laulud, need on sulle hästi sobinud». 

Keskel punases: Sissi Nylia Benita ja temast paremal: Jennifer Marisse Cohen
Keskel punases: Sissi Nylia Benita ja temast paremal: Jennifer Marisse Cohen Foto: Madis Sinivee

Kohtunikud olid rõõmsad, et see raske otsus jäi rahva kätte. Tüdrukute edasipääsu üle finaalidesse otsustas seekord televaataja.

"Eesti otsib superstaari" kohtunikud
"Eesti otsib superstaari" kohtunikud Foto: Madis Sinivee

Seitse tüdrukut, kes finaali ei pääsenud, peavad jääma ootama, sest žürii valib nende seast välja viis, kes pääsevad 1. aprillil lohutusvooru finaalikoha eest võistlema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles