Kid Rockil on vabandatavatest ameeriklastest kõrini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kid Rock
Kid Rock Foto: AP / Scanpix

Muusik Kid Rock ründas hiljutises ajaleheusutluses Mel Gibsonit, Michael Richardsit ja teisi kuulsusi, kes hoolimata avalikest vabandamistest ei ole suutnud USAd veenda selles, et nad tõepoolest oma tegude üle kahetsust tunnevad.

Mel Gibson tegi avaliku vabanduse pärast seda, kui sõimas eelmisel suvel antisemitistlikke väljendeid kasutades teda purjuspäi sõitmise tõttu kinni pidanud juudi päritolu politseinikku ning koomik Michael Richardsi vabandus leidis aset pärast seda, kui mees sõimas rassistlike väljenditega kaht poekülastajat ning sellega ka kaamerasilma ette jäi, vahendab WENN.

Kid Rockile ei tundunud, et kumbki neist meestest oleks tõsiselt mõelnud seda, mida nad vabandades ütlesid ning vihkab enda sõnul seda, kuidas kuulsused avalikult halavad, kui väga kahju neil oma tegude pärast on.

«Tänapäeval ei ole enam kellelgi selgroogu. Kutid räägivad raadios täiesti pe***es asju või Mel Gibson tõmbab nina täis ja nad hakkavad kõik vabandama, kõigi ees kurtma. Mul on kõrini sellest, et kõik vabandavad, eriti, kui sa tead, et nad ei mõtle seda tõsiselt,» ütles Kid Rock ajakirjale Blender.

«Mina ei satu kunagi probleemidesse sellepärast, mida ma ütlen, sest inimesed ootavadki minult seda. Kui ma ka midagi sellist teeksin, ütleksin ma: «Asi pole selles, et ma ei mõelnud seda tõsiselt, aga ma lihtsalt soovin, et ma ei oleks seda välja öelnud.».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles