Krossi- ja kardirajad kihavad nädalavahetusel sõitjaist

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa

Homme saab Türi vallas Kihli motokeskuses kaasa elada «Kevadpealinn Türi 2011» motokrossile ning Aravete moto- ja vabaajakeskuses Eesti kardisõidu meistrivõistluste II osavõistlusele.


Krossi direktor Kaspar Tammist ütles, et korraldajad on andnud endast Kihlis kõik, et pealtvaatajail oleks laupäeval kohapeal võimalikul huvitav. «Oleme rada muutnud ja põnevaid vaatekohti peaks jätkuma,» selgitas ta. «Näiteks on üks uus ja väga vaatemänguline hüpekas ning kohati rada lainesse aetud.»
Ka pealtvaatajate mugavuse peale on korraldajad mõelnud. Nii hakkab Kihli ja Türi vahet käima tasuta motobuss, mis võtab soovijad peale kesklinnast ja Kalevi poe eest kella 11st 13ni. Võistlussõidud algavad kell 12.

Aravetel on kardivõistluste pidulik avamine kell 12.30, võistlussõidud algavad kell 13. Nii Kihlis kui Aravetel on võistlustules ka Järvamaa tehnikasportlasi. Mõlemal pool saab näha seitsme masinaklassi sõite.
Lisaks krossi- ja kardivõistlusele saavad tehnikahuvilised laupäeva õhtul kaasa elada Särevere õppeväljakutel Refonda romurallile. Plekimõlkimised algavad kell 18. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles