Maijooks meelitab tuhanded naised liikuma

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Maijooks naistele stardiga Tallinna lauluväljakult.
SEB Maijooks naistele stardiga Tallinna lauluväljakult. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sel laupäeval, 21. mail toimuv SEBi 24. maijooks toob Tallinna Lauluväljakult algavale seitsme kilomeetri pikkusele jooksu-, kepikõnni ja käimisdistantsidele üle kümne tuhande naise.

Korraldajate teatel avatakse võistluskeskus Tallinna Lauluväljakul 21. mai hommikul. Seal saab tutvuda arvukate Maijooksu partnerite väljapanekutega, saada asjatundlikku nõu oma ala spetsialistidelt või osta tervislikke tooteid.

SEBi Maijooksu programmi juhatavad sisse lastejooksud. Seejärel stardivad seitsmekilomeetrisele rajale jooksjad, keppidega kõndijad ja käijad.

Maijooksul on avatud spetsiaalne meestehoid, kus meestel jagub tegevust kogu päevaks. Võimalik on proovida kätt lauajalgpallis, täpsussaagimisel ja kangi surumises või nautida lihtsalt möödalippavat silmailu tünnisaunast. Avatud on spordibaar. Meeste peamine ülesanne sel päeval on aga naistele kaasa elada.

Päeva lõpetab Maijooksu kontsert, kus astub üles Koit Toome.

Maijooksul löövad kaasa TV3 show “Eesti otsib superstaari” finalistid. Nii lippavad TV3 pressiesindaja Annely Adermanni teatel teiste naiste seas superstaarisaate finalistide õrnemad esindajad Teele Viira, Liis Lemsalu, Triin Niitoja ja Rosanna Lints.

Lauljatare innustavad raja ääres saate poisid Artjom Savitski, Irme Saarna, Kevin Johannson ja Leemet Onno.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles