Briti näitleja Emily Blunt paljastab, miks tal ei ole sotsiaalmeedia kontosid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emily Blunt.
Emily Blunt. Foto: SCANPIX

Kui paljud kuulsad lauljad ja näitlejad ja moeloojad ja teised kasutavad sotsiaalmeediat selleks, et ennast ja enda toodet promoda, siis ei kuulu Briti näitleja Emily Blunt nende inimeste hulka.

Tema arvates ei ole sotsiaalmeediast filmide promomisel kasu ning ta ei näe põhjust, miks ta peaks enda tööd arvestades inimestele enda eraelu näitama. «Ma usun siiralt, et minu tööks on veenda inimesi, et ma olen keegi teine, seega ma ei saa nõustuda sellega, et ma peaksin end isiklikult väga palju näitama,» sõnas Blunt.

«Ma usun, et filmi edu sõltub sellest, mida inimesed sellest räägivad ja missugune on selle trailer. Ma olem näinud, kuidas inimesed teevad lõputuid sotsiaalmeedia kampaaniaid, et enda projekti promoda, aga film ebaõnnestub sellegi poolest. Ma ei näe seost sotsiaalmeedia ja eduka filmi puhul,» lisas Blunt.

Sotsiaalmeedias esinemisest näitlejanna siiski päris eemale pole näinud. Naine küll ei postita endast ise pilte sotsiaalmeediasse, aga seda teeb küllaltki agaralt tema abikaasa John Krasinski. 

Ja seda teevad ka mõned teised USAs tuntud inimesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles