Naine abiellus nii enda poja kui tütrega

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrica Ann ja Misty
Patrica Ann ja Misty Foto: Stephens County Jail

Oklahomas elavad ema ja tütar  karistuse verepilastuse eest, kui tuli ilmsiks, et nad abiellusid teineteisega 2016 aastal. Mõlemad anti kohtu alla ja on nüüdseks teeninud ka kohtuliku karistuse.

43-aastane Patricia Ann Spann abiellus 2016. aastal enda tütre 26-aastase Misty Spanniga. Kuigi pole teada, mis motiveeris neid kahte enda abielu registreerimast, on Oklahoma osariigi seaduste järgi siiski tegu verepilastusega, isegi siis kui seksuaalakti ema ja tütre vahel ei toimunud. See loomulikult ei tähenda, et seda ei toimunud.

Patrica Ann seletas kohtus, et tema arvates oli oma tütrega abiellumine okei, kuna ta oli aastaid tagasi kaotanud kõigi kolme lapse hooldusõigused nende vanaemale, ning tütre sünnitunnistusel ei olnud tema nime.

Uurijad tegid 2016. aastal kindlaks, et Patrica Ann oli 2008. aastal abiellunud ka enda pojaga. Noormees oli see, kes andis kohtusse sisse paberid, et tühistada nende 15 kuud kestnud abielu verepilastuse tõttu.

Aeglase bürokraatia tõttu jõudsid Patrica Ann ja Misty alles nüüd kohtuniku ette. Patrica Ann tunnistas end teisipäeval verepilastuses süüdi ja sai kahe aasta pikkuse vanglakaristuse. 

Kuigi Misty oli juba novembris sõlminud prokuröriga diili, milles ta tunnistas end verepilastuses süüdi, et saada katseajale. Aga see diil tühistati, kuna osariigi seadused ei luba süüaluse ja süüdistaja poolt kokkulepitud katseaega. Praegu tegeletakse uue karistuse väljaselgitamisega.

Patricia Anni ja tema tütre abielu tühistati eelmise aasta oktoobris Misty soovil, kuna tegu oli illegaalselt sõlmitud abieluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles