Vaata, kes on Eesti lapsmodellide otsingu esimesed 20 finalisti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Star Kids Agency jätkab igaastase projektiga 4. - 14. aastastele lastele  - L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2018, milles ühendatud nii modellivõistlus kui suurejooneline moepidu. 

Noored modellid Eestist osalevad juba mitmendat korda Baltimaade kahel peamisel lastemoe sündmusel, suvisel L'Officiel Kids Fashion Cruise moekruiisil Riia-Stockholm-Riia ning talvisel L'Officiel Winter Fairytale moeballil. Eesti castingu ning laste ettevalmistuse eest Star Kids Agency, korraldades selleks  uute nägude otsingut üle Eesti.

Lapsmodellid
Lapsmodellid Foto: Destate Media

Selle aasta moekruiis toimub maikuus. Eesti, Läti, Leedu, Venemaa ja Ukraaina agentuuride modellid näitavad Skandinaavia ja Baltimaade pealtvaatajatele laste tippbrändide uusi kollektsioone. Traditsiooniliselt järgneb Grand-defileele ajakirja tiimi poolt läbiviidav individuaalne stiliseeritud fotosessioon ning autasustatakse lapsi kellel õnnestus kõige paremini väljendada oma potentsiaali nii poodiumil kui kaamerate eest. 

Lapsmodellid
Lapsmodellid Foto: Destate Media

Lapsed, kes soovivad osaleda järgmistel L'Officiel Baltic sündmustel  ning näha end Baltimaade juhtiva moeajakirja lehtedel, saavad kandideerida L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2018 eelvooru. Eesti modelliotsingu finaal toimub 22. aprillil Tartus.  Kandideerimiseks saatke palun meie e-meilile model@starkids.ee info lapse kohta: vanus, pikkus, lapsevanema kontaktnumber ja 5 pilti lapsest (ei pea olema proffesionaalsed), kirja teemaks - «L'Officiel Kids Topmodel Estonia 2018». Sobilikud kanidaadid saavad kutse live-castingule. 

Lapsmodellid
Lapsmodellid Foto: Destate Media

Kandideerida on oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 4. - 14. aastat, kellele meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja fotokaamera ees ning kes soovivad omandada või arendada lava- ja modellioskusi. Eelnev modellikogemus ei ole kandideerimiseks kohustuslik. Finalistid, kel ei ole kogemusi, saavad fotoposeerimise praktikat ametliku galerii loomisel ning võimaluse õppida modellikõndimise aluseid rahvusvaheliste standardite järgi meie meistriklassi tunnis ettevalmistuse raames. 

Modellikonkursi esimesed finalistid võtsid juba osa ametliku galerii pildistamisest ning aktiivselt valmistavad ette moe-show'deks. Vaadake galeriid!

Moekruiisi video: 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles