Vaata, mis oli veebruarikuu kõige vaadatum telekanal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Kärmas
Mihkel Kärmas Foto: Harry Tiits

ETV oli veebruarikuus vaadatuim telekanal. Kantar Emori Teleauditooriumi Mõõdikuuringu andmetel oli ETV veebruarikuus vaadatuim telekanal. Vähemalt 4-aastased Eesti elanikud pühendasid ETV vaatamisele keskmisel t 17,6 protsenti televaatamise ajast.

Teisel kohal oli Kanal 2 11,3 ning TV3 9,1 protsendiga. 

Sihtrühm: 4-aastased ja vanemad Eesti elanikud.

Veebruaris jälgis ETV kanalit vähemalt 15 minutit nädalas kokku 653 tuhat televaatajat (53,9 protsenti kõigist 4-aastastest ja vanematest Eesti elanikest). Jaanuaris oli vaatajaid nädalas keskmiselt 612 tuhat. 

ETV saadetest vaadatuimad olid 24. veebruari ülekanded. Kõige rohkem vaatajaid kogus president  Kersti Kaljulaidi kõne, mida reaalajas jälgis keskmiselt 292 tuhat televaatajat ning koos järelvaatamisega kasvas vaatajate arv 308 tuhandeni. 

Teisel kohal oli teater NO99 lavastatud 24. veebruari kontsert «Rännak läbi Eestimaa», mida vaatas keskmiselt 271 tuhat inimest (koos järelvaatamisega 297 tuhat). 

Vabariigi Presidendi vastuvõttu vaatas keskmiselt 267 tuhat inimest (koos järelvaatamisega 276 tuhat) ning kaitsejõudude paraadi Vabaduse väljakul 250 tuhat vaatajat (koos järelvaatamisega 263 tuhat). 

Edetabeli viiendal kohal oli saade «Pealtnägija», mida reaalajas jälgis keskmiselt 178 tuhat ning koos järelvaatamisega 208 tuhat televaatajat. 

ETV vaadatuimad saated
ETV vaadatuimad saated Foto: ETV
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles