Netiraadio osutus populaarseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netiraadio
Netiraadio Foto: Netiraadio

Kolmapäeval alustanud Netiraadio osututus populaarsemaks kui arvati ning selletõttu peavad raadio idee autorid kuulajate arvu piirama.

Internetiraadio on osutunud üle ootuste populaarseks, mistõttu tuleb kuulajate arvu esialgu piirata, kuid Targo ja Kõlari sõnul tegelevad arendajad netiraadio paremaks muutmisega pidevalt.

Raadio idee algataja Mikk Targo sõnul on raadio eesmärk tuua pinnale kõige parem muusika, mis Eestis tehtud. «Kui teised raadiod – välja arvatud üksikud erandid nagu Elmar ja Vikerraadio – mängivad eesti muusikat minimaalselt, siis meie eesmärk on päevavalgele tuua kogu eesti muusika paremik, mis seni on teenimatult varju jäänud. Raadio tulevik saab olema põnev, sest uut ja veel avastamata muusikat tuleb pidevalt juurde.»

MTÜ Eesti Muusika Eksport koostöös Eesti Autorite Ühinguga avas 18. mail Eesti suurima muusikavalikuga internetiraadio, kus kõlab ainult eesti muusika. Raadios on 9 unikaalset kanalit, mis katavad erinevaid muusikastiile ja meeleolusid alates rokist kuni jazzi ja folgini. Teoste eetris oleku ajal kuvatakse ekraanile informatsioon teose autori ja esitaja kohta, video olemasolul viidatakse sellele. Samuti on võimalik meelepärane teos lihtsalt ja legaalselt soetada Muusika24 internetipoest.

Internetiraadio asub aadressil www.netiraadio.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles