Hoidke alt: staarblogija Mallukas nühib taas koolipinki (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariann Treimann
Mariann Treimann Foto: Melu.tv

Staarblogija Mallukas ehk Mariann Treimann alustab taas kooliteed, ent sel korral on naine ette võtnud hoopis autokooli!

«Mulle tundub, et kõikidele inimestele tundub, et ilma lubadeta enam hakkama ei saa,» naljatleb Mallukas oma otsuse üle. Samas tunnistab naine ka, et selline ettevõtmine ei ole tal esmakordne. Mallukas on ka varem autokoolis käinud, ent toona jäi tal see protsess pooleli. 

«Mu autosõidu õpetaja ütles mulle ka, et lõpeta, sa ei saa kunagi lube,» meenutab Mallukas oma varasemaid katseid saada autojuhiks. «Toona proovisin manuaali lube, aga ilmselgelt pole piisavalt pädev nende jaoks, seega kohe eos panustan automaadile,» on Mallukas oma otsuse langetanud. 

Sel korral võtab naine väljakutse vastu Autosõit sõidukoolis ning Malluka mahlakaid seiklusi autokoolis on võimalik jälgida tema sotsiaalmeedia vahendusel, kasutades #autosõitoü. Juba täna õhtul on blogijal ees esimene koolitund! Hoiame pöialt!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles