Sindi ootab linlasi spordipäevadele

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sindi spordipäevad algavad 8.juunil 7.-9. aastaste poiste jalgpalliturniiriga Sindi gümnaasiumi staadionil.
Sindi spordipäevad algavad 8.juunil 7.-9. aastaste poiste jalgpalliturniiriga Sindi gümnaasiumi staadionil. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tänavu 8.-11. juunini toimuvad Sindis linna teised spordipäevad, mille ajal leidub sportlikku tegevust kogu perele.

Kristiina Sauväli üritust vedavast Sindi sõprade seltsist edastas, et nelja päeva sisse mahuvad võistlused ja spordialade demonstratsioonesinemised ning kohtuda saab tuntud sportlastega.

“Ürituse eesmärk on propageerida linnaelanike seas sportlikke eluviise ja tutvustada Sindit kui spordilinna laiemalt,” rääkis Sauväli. “Ürituse patroonid on selgi aastal Sindist pärit Eesti sõudeparemikku kuuluv Allar Raja ja tema meeskonnakaaslane Kaspar Taimsoo.”

Spordipäevade raames toimuvad väliturniirid võrkpallis, jalgpallis, tänavakorvpallis, kabes ja tennises, samuti 5 kilomeetri kepikõnd ja jooks läbi Sindi linna. Peale selle tillujooks, lastejooksud, tänavaaeroobika kontoritöötajatele ja avatud võimlemistund mudilastele.

Päevadesse jagub parajalt meelelahutust. Nii juhivad neljapäeva Ado Kirsi ja Valdo Järvekülg ning muusikalist meelelahutust pakub pasunakoor Õnn Tuli Õuele.

Reede õhtul saavad sintlased Helmondi puhkemajas osa spordipäevade lõpupeost, millele on oodatud kõik spordipäevadest osavõtnud ning ürituse toetajad. Muusikat seab peol retrokuningas Elmu Sadulsepp.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles