Schwarzenegger ei lähe Hollywoodi tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: SCANPIX

USA California osariigi endine kuberner Arnold Schwarzenegger teatas, et ta ei kavatse ta Hollywoodi tagasi minna.

Sellise otsuse langetas ta pärast seda, kui paljastus, et tal on sohilaps ning ta naine andis sisse lahutuse, kirjutab Hollywood Reporter.

Seitse aastat poliitik olnud Schwarzenegger tahtis pärast kuberneriameti mahapanemist oma näitlejakarjääri jätkata. Plaanis oli teha film «Terminator 5».

Staari advokaadi Patrick Knappi sõnul keskendub Schwarzenegger eraeluliste probleemide lahendamisele.

«Arnold Schwarzenegger tegeleb isikliku elu sõlmpunktidega ning ei plaani lähiajal üheski filmis üles astuda,» teatas advokaat.

Väidetavalt pidi Schwarzenegger mängima peaosa filmis «Cry Macho», kus ta oleks mänginud hobusetreenerit, kes aitab ühte Mehhiko poissi.  Samuti oleks ta oma hääle andnud animasarjale «The Governator». Mõlemad projektid on edasi lükatud.

Schwarzeneggerit võib ees oodata üsna pikk lahutusprotsess.

Endise kuberneri naine Maria Shriver palkas end esindama USA ühe parima lahutusadvokaadi.

Shriveri lahutusadvokaat on 42-aastane Laura Wasser, kes on saanud kuulsaks just staaride lahutusprotsesside tõttu. Wasseri palkas ka Mel Gibsoni naine Robyn Moore 2009. aastal.

Wasser on aidanud näiteks Angelina Jolied, Stevie Wonderit, Christina Aguilerat ja Kiefer Sutherlandi.

55-aastane Maria Shriver sai pärast 25 aasta pikkust abielu teada, et ta mehel on nende Guatemala päritolu endise majapidajanna Mildred Baenaga poeg, kes sündis 13 aastat tagasi.

Shriveri lähedaste sõnul on lahtus talle raske, kuna ta on katoliiklane ning ta usk tegelikult ei luba lahutada.

Schwarzeneggeril ja Shriveril on neli last, kellest noorim on 13-aastane. Oletatakse, et paar jagab lastehooldusõiguse omavahel.

Paari poeg, 17-aastane Patrick on juba hakanud kasutama ema perekonnanime Shriver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles