Kas jäi maitsekuse piiridesse? Hannes Võrno pinnis Väikest Oliveri (8)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Oliver ja Hannes Võrno
Väike Oliver ja Hannes Võrno Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees / TV 3/ Kollaaž

Hannes Võrno uues saates Tallina TVs oli külas «Väikeste hiiglaste» saatest tuntud lapsstaar väike Oliver. Saates lahati keerulisi ja delikaatseid teemasid kuulsusest rassismini.  

Hannes Võrno pinnis poissi päris korralikult. Nad rääkisid mitmetest teemadest, muuhulgas päris Võrno Oliverilt ka selle kohta, miks ei ole viisakas kasutada sõna «neeger».

Võrno uuris veel Väikselt Oliverilt, kas ta ei karda olla lapskuulsus, väites et ajalugu on näidanud, et need staarid, kes lapsena kuulsaks on saanud, kipuvad hiljem end avalikkuse eest peitma. Võrno viitas delikaatselt ka Väikese Oliveri rahaküsimise skandaalile.

Väike Oliver kinnitas, et ta ei karda ega häbene midagi. Kuigi Oliver naudib oma senist kuulsust, ei soovi ta saada üle Eesti kuulsaks, sest siis kutsutakse teda igale poole esinema. 

Võrno küsis, miks Oliveri väidetav sõber Kersti Kaljulaid poissi EV 100 pidustustele Tartusse ei kutsunud. Oliver ei osanud sellele alguses vastata aga pakkus, et võib-olla oli ta ürituse jaoks liiga noor. Võrno vastas sellele tõenäoliselt vihjega Hannes Hanso pihta sõnades, et seal oli ka palju nooremaid külalisi.

Võrno püüdis lõpuks noormeest oma mootorratturite projekti keelitada, kuid Oliver arvas, et nende valda nii palju motomehi kahjuks ei mahu. 

«Väike hiiglane» Oliver Kõvask esinemas koos Jassi Zahharovi ja Tõrva muusikakooli laulupoistega Peetri kirikus.
«Väike hiiglane» Oliver Kõvask esinemas koos Jassi Zahharovi ja Tõrva muusikakooli laulupoistega Peetri kirikus. Foto: Paul Poderat
Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles