Jay-Z ja Beyonce lähevad koos tuurile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce ja Jay-Z lähevad koos tuurile.
Beyonce ja Jay-Z lähevad koos tuurile. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Muusikamogul ja räppar Jay-Z ning tema lauljast abikaasa Beyonce avaldasid enda «On the Run II» staadionituuri ajad. Paar tiirleb pikalt nii Euroopas kui Põhja-Ameerikas, ning loodavad selle ajaga miljonitele kõrvapaaridele meelelahutust pakkuda.

Tuur algab kolmapäeva, 6. juunil Cardiffis ja on esimene rahvusvahelistest kontserdisarjast, mis peatub 15 linnas üle-Suurbritannia ja Euroopa. Sellele järgneb 21 kuupäevaline tuur Põhja-Ameerikas, mis algab 25. juulil.

Piletid lähevad müüki 19. märtsil.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Jutt sellest tuurist lekkis meediasse eelmisel nädalal, kui kogemata avaldati Beyonce lehel 30. juulil Philadelphias toimuv kontsert. Postitus küll kiiresti kustutati, aga kiiremad tegid siiski sellest screenshoti ja näitasid seda ka teistele.

Paar tuuritas koos viimati aastal 2014, kui tehti läbi esimene «On the Run» tuur. Pärast seda on kumbki osalenud episoodiliselt teineteise kontserditel ja teinud koostööd albumite jaoks.

Euroopa tuuri kuupäevad:

6. juuni, Cardiff

9. juuni, Glasgow

13. juuni, Manchester

15. juuni, London

19. juuni, Amsterdam

23. juuni, Koppenhaagen

25. juuni, Stockholm

28. juuni, Berliin

30. juuni, Varssav

3. juuli, Köln

6. juuli, Milano

8. juuli, Rooma

11. juuli, Barcelona

14. juuli, Pariis

17. juuli, Nizza

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles