Eksklusiivne foto: La La Ladies käis maailmakuulsa Peter Vesterbacka sünnipäeval

Britten Torstenberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
La La Ladies
La La Ladies Foto: Promopilt

Tüdrukutebänd La La Ladies esines eksklusiivsel üllatuspeol, mis korraldati Peter Vesterbacka auks tema 50. juubeli puhul. Eesti tüdrukud tõmbasid sealse rahva käima ning vihusid tantsu lüüa lausa Vesterbackaga isiklikult. 

Peter Vesterbacka on omanäoline persoon, kes peale liitumist elektrooniliste mängude tootja Rovioga tegi Angry Birdsist maailma kõige tuntuima mobiilimängu. 

Nüüd on Vesterbacka eesmärgiks ehitada Tallinna-Helsingi tunnel, sest Vesterbacka arvates on meie kaksiklinnal potentsiaal saada maailma üheks tõmbekeskuseks. 

Vesterbacka üllatuspeo korraldasid Vahur Orrin ja Valdar Liive ning Vesterbacka auks tegi Eesti Startup Community mehele ka tervitusvideo. Kõik see tehti Versterbackale tänutäheks selle eest, kuivõrd hästi mees Eestit soosib ning head sõna Eesti kohta ka välismaal levitab.

Nii nagu terve pidu, oli ka La La Ladies mehele parajalt suur üllatus. Kuna Peteri lemmikvärviks on punane, siis esinesid ka naised oma punastes ülikondades. 

La La Ladies Peter Vesterbacka sünnipäeval
La La Ladies Peter Vesterbacka sünnipäeval Foto: Erakogu

«Esinemine on esinemine, olgu see või kuningale,» sõnas Diana, kui Elu24 uuris, kas maailmakuulsale mehele on ka kuidagi teistmoodi esineda. Pigem arvab bänd, et tegu on just väga laheda kogemusega.

Diana lisas, et eriliseks teeb olukorra asjaolu, et naised on esinenud erinevates maailmanurkades, ent mitte kunagi varem pole La La Ladies üles astunud Soomes ning nüüd lõpuks õnnestus neil üles astuda ka naaberriigi lavalaudadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles