Brigita Murutar paljastas šokeeriva tõe oma suhte kohta (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigita Murutar ja Paul Neitsov
Brigita Murutar ja Paul Neitsov Foto: Instagram/ Brigita Murutar

Lauljatar Brigita Murutar ja kitarrist Paul Neitsov naudivad üksteist ja pereelu juba pikemat aega, sest nende peres on kasvamas pisitütar Loore. Oma hiljutises Instagrami story's aga avameelitses Brigita, mis tunne on olla muusiku naine.

Naine avaldas oma sotsiaalmeedia kontol neli asja, millega tuleb arvestada nendel naistel, kes soovivad suhet luua muusikuga. Kuigi postitusest kumab läbi huumor, on teada-tuntud fakt see, et igas naljas on ka pisut tõtt. Seepärast võivad järgnevad punktid olla nii mõnegi jaoks pisut šokeerivad. 

Number üks: oma kaaslast ei oota sa koju mitte kella 5-ks, vaid pigem nagu oujee, juba kell 12 jõudis koju. 

Number kaks: pidudel tantsid sa alati üksi, sest mees on laval.

Number kolm: maja koristades ettevaatust - vanad kitarrikeeled, medikad igalpool.

Number neli: autos ole valmis kohta jagama kitarri ja kitarrivõimuga. 

«Jõulud, jaanid, naistepäevad, emadepäevad veedab artist mängudel... kodused üritused unusta ära,» kirjeldas naine suhet muusikuga. 

Õnneks pole kõik veel kadunud ja muusikuga koos elamisel on ka omad hüved. «Parim asi on aga oma kaaslasega lava jagada, koos musitseerida, võtta laval vastu uus aasta ja saata ära vana, laulda jaanipäeval lõkkekumas ja jõuludel olla lihtsalt mikrofoniga kuuse all,» lõpetab Brigita teema postiivse noodiga.

Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Instagram/ Brigita Murutar
Kuvatõmmis
Kuvatõmmis Foto: Instagram/ Brigita Murutar
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles